Adatvédelmi nyilatkozat

Csak 18 éven felülieknek

Az oldal erotikus tartalmú kép-, hang- és szöveges állományokat tartalmazhat, melyek megtekintését 18 éves korhatár alatt nem lehet!

Felhasználási feltételek

A weboldal, és annak részeit képező képek, videók, szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak, előzetes engedély nélkül a weboldal bármely részének felhasználása tilos! A törvény teljes szigorával lesújtunk!

Jogi nyilatkozat, felelősség kizárás

Az oldalon található kép- és videóanyagot vagy egyének küldték be, akik rendelkeznek a használati joggal, vagy pedig különböző publikus oldalakról szedték. A felhasználok által feltöltött anyagokért felelőséget nem vállalunk, amennyiben, szeretnéd hogy a képed, videód ne legyenek kint az oldalon, kérjük, minél előbb lépj kapcsolatba velünk.

Panasz, kérések, kérdések

Amennyiben kapcsolatba szeretnél lépni velünk, kérjük irj az [email protected] -ra!

Az e-mailed elküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy megjeleníthetjük az oldalon, ha az olyan hangnemet üt meg ami már cikis kategória.

Tartalom

Az oldalon megjelenő anyagok nem minden esetben fedik a valóságot, ezért ezt nem kell komolyan venni.

Kommentálás

Amennyiben kommentálsz a weboldalon azt is teljesen saját felelősségedre teszed, az oldal tulajdonosa semmilyen felelősséget nem vállal a kommentekért!

Van még mit megnézni:

Elképesztő! Így pózolnak a fényképeken, a drogkartellek tagjai!

A mexikói drogkartellek tagjainak olyan szinten nincs félnivalójuk, még a helyi rendőröktől sem, hogy akár arcukat is vállalva pózolgatnak fegyvereikkel, pénzzel, és drogokkal! A legtöbb fotó, ezen emberek facebook oldaláról származik. Elképesztő, ez a tehetetlenség velük szemben, nem gondoljátok?  

Kereses