Adatvédelmi nyilatkozat

Csak 18 éven felülieknek

Az oldal erotikus tartalmú kép-, hang- és szöveges állományokat tartalmazhat, melyek megtekintését 18 éves korhatár alatt nem lehet!

Felhasználási feltételek

A weboldal, és annak részeit képező képek, videók, szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak, előzetes engedély nélkül a weboldal bármely részének felhasználása tilos! A törvény teljes szigorával lesújtunk!

Jogi nyilatkozat, felelősség kizárás

Az oldalon található kép- és videóanyagot vagy egyének küldték be, akik rendelkeznek a használati joggal, vagy pedig különböző publikus oldalakról szedték. A felhasználok által feltöltött anyagokért felelőséget nem vállalunk, amennyiben, szeretnéd hogy a képed, videód ne legyenek kint az oldalon, kérjük, minél előbb lépj kapcsolatba velünk.

Panasz, kérések, kérdések

Amennyiben kapcsolatba szeretnél lépni velünk, kérjük irj az [email protected] -ra!

Az e-mailed elküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy megjeleníthetjük az oldalon, ha az olyan hangnemet üt meg ami már cikis kategória.

Tartalom

Az oldalon megjelenő anyagok nem minden esetben fedik a valóságot, ezért ezt nem kell komolyan venni.

Kommentálás

Amennyiben kommentálsz a weboldalon azt is teljesen saját felelősségedre teszed, az oldal tulajdonosa semmilyen felelősséget nem vállal a kommentekért!

Van még mit megnézni:

A retro Coca Cola automata mögött egy egész bár rejtőzik Shanghai-ban

Van egy vintage Coca Cola automata Shanghai-ban, ami egy igen stílusos és kellemes kis titkot rejt magában. A gép mögött ugyanis egy komplett bár foglal helyet, ahol szendvicseket, és italt is felszolgálnak. Magát az épületet Alberto Caiola tervezte, aki saját bevallása szerint szerette volna ha az épületnek szórakoztató, és könnyed hangulata van.      A U.S. ARMY csodafegyvere ...

Kereses