10 dolog amit soha,de tényleg soha ne vegyél fel egy esküvőre!

Az esküvői szezon közepette érdemes megtanulni, hogy vendégként mit szabad és mit nem szabad felvenni! Biztosan már Te is találkoztál egy esküvőn alulöltözött vendéggel, vagy túl kirívó öltözetű "kishuggal". Cikkünkben, azt a 10 dolog gyűjtöttük össze, amit soha,de soha ne vegyél fel esküvőre.

 

10. Fekete

 


A fekete nagyon elegáns egy koktélpartyra, de nem minden esetben való esküvőre, mivel a gyász színeként és a halál szimbólumaként tartják számon. Persze vannak kivételek, ha mondjuk egy kicsit különlegesebb vagy fényes anyagú ruhát választasztasz azzal el tudod kerülni a temető hatást. Szintén tompítani tudsz színes kiegészítőkkel. Mindenesetre ha van más választásod akkor inkább hagyd meg a hétvégi partyra a fekete rucid!

 

9. Hiányos öltözet

 


Semmi nem “kiabál” jobban figyelemért, mint egy szűk ruha amiből alul feül kilóg mindened. És ez nem az a figyelem ami jó fényt vet rád!

 

8. Farmer + Poló

 


Lehet bármennyire laza is az esküvő, lehet akármennyire rugalmas a mennyasszony akkor se! Nem számít, hogy a tengerparton van, vagy anyukád hátsókertjében sőt az sem, hogy jól ismered az ifjú part. Akármennyire is nem vagy kiöltözős fajta ez egy olyan esemény ahova illik összeszedni magad. Kapjál fel egy egyszerű rucit és egy szandált hiszen néhanapján Te is kibirod! Itt említenénk meg, hogy a tangapapucs sem emeli az est fényét és tiédet sem!

 

7. Csokornyakkendő

 


Egyetlen ember van a nagy napon aki pingvin jelmezt ölthet és ez nem te vagy! (kivéve persze ha a dress code ezt írja elő /black tie/) Tehát férfiaknak sem szép dolog túlöltözni a vőlegényt.

 

6. Trapéznadrág vagy más elavult öltözet

 


Ezt hagyjuk meg a trendi stylistoknak esti kiruccanáshoz. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem lehet felvenni egy-egy régebbi darabot. Az 1960-as ceruzaszoknya és csinos blúzzal például kitűnő választás.

 

TOMMY HILFIGER cipőkTOMMY HILFIGER  ruhákTOMMY HILFIGER kiegészítőkszéles választékban az ország egyik legnagyobb sport és divat webáruházában aFashionSale.hu oldalon: Kattints

 

 

 

5. Tiara

 


Az ember azt hinné ezt nem kell magyarázni, de sajnos higgyétek el kell… Szóval tisztázzuk: Soha, semmilyen körülmények között ne viselj tiarát egyetlen esküvőn sem amelyik nem a tiéd. Nem csak azért, mert illetlen a menyasszonnyal szemben hanem mert total nevetségessé teszed magad!

 

4. Szalagavatós ruha

 


A diákoknak a szalagavató egyfajta “első esküvő”, van kaja-pia és esti buli az esemény után… Na, de ez mégsem ugyanaz! Szóval ha esetleg még megvan a báli ruhád és bele is férsz és eltökélt szándékod ezt felvenni azért csekkold le alaposan, hogy nem fogod e túlöltözni a menyasszonyt és biztosan nem úgy nézel ki benne, mint egy színes szaloncukor. Ha ezekben nem vagy biztos akkor hagyd ezt meg a gimiseknek és válassz valami felnőttes elegáns ruhát!

 

3. Nadrágkosztüm

 


Halló esküvőre mész, nem a félnégyes meetingre az irodába! Dobd a dolgozó nő stílust és mutasd meg magad szoknyában. Ez egy esemény ahol két ember összeköti az életét örökre (jó esteben) a minmum amit megtehetsz, hogy megadod a módját! És nem, nem a jollyjoker fekete vagy sötétszürke kiskosztümre gondolunk, kicsit meglepheted magad is színekkel. Kipróbálhatod a pasztell árnyalatú ruhákat például.

 

2. Kirívó és csicsás ruházat

 

 

Az emberek a menyasszonyt jöttek “nézni”, nem a te visszataszító kalapod /ruhád/ cipőd/ táskád / szemfestéked! Az ehhez hasonló ruhák és kiegészítők viselése egy igen “rendhagyó” módja az esküvők rombadöntésének, vagy ha az egész esküvőt nem is sikerül elrontani, a menyasszony kedvét egész biztos!

 

1. Fehér

 


Sohasem jó ötlet olyan öltözéket választani ami a legminimálisabban is összetéveszthető az esküvői ruhával. Igaz, akárcsak a fekete ruhák esetében, ez a szabály is megszeghető ha a megfelelő szerelést választod! Egy egyszerű piszkos fehér szoknya vagy ruha tökéletesen megfelel, de ha biztos akarsz lenni a dolgodban (és lehetőséged van rá) vess egy pillantást a mennyaszonyi ruhára a nagy nap előtt! Győződj meg róla, hogy a te ruhát totálisan más stílusú, ha ez mégsem így van válassz másikat vagy öltözz színesbe!

 

 

U.S. Polo Assn. ruhák és cipők már megvásárolhatóak az ország egyik legnagyobb online sport és divat webáruházában a FashionSale.hu oldalon. Nézz körbe Te is,Kattints

 

Hozzászólások:

Kereses