2015-ös nyár divat színei

A trendek gyorsan változnak, csak a divat nagyvárosaiban New York, Párizs, London tudják jó előre a szakma gurujai, hogy mi lesz a divat, milyen ruhákat fogunk hordani. Az idei nyár színei már tél derekán megfogalmazódtak a tervezőasztalokon. Nézzük mi vár ránk idén.

 


 

 

A fehér a strandról a városba költözik

 

A fehérrel eddig a strandon fürdőruhák formájában vagy alkalmi viseletként találkozhattunk, idén ez megváltozik, Hermés, a Daks, Giorgio Armani, valamint a Kenzo tervezőcsapata is úgy gondolta, hogy költözzön idén a fehér a nagyvárosba és legyen a mindennapi viselet része. Így senki ne lepődjön meg rajta, ha hófehér nyári ruhában vagy nadrágkosztümben rója majd a forgalmas utcákat.

 

Origami Bikini 2015-ös kollekció egyenesen Miamiból!  A részletekért kattints:

 

 

Piros, mint a szenvedély

 

A szenvedély továbbra is velünk lesz, a szenvedély színe pedig piros, ezért nem véletlen, hogy rendszeresen tűnik fel az aktuális divat színei között. A Dolce&Gabbana, a Gucci, a Louis Vuitton és CarolinaHerrera is úgy véli, hogy idén se lesz ez másként: a tűzpiros, a bíbor valamint az mélyvörös fogják diktálni a trendeket.

 

Most akár 20-50% kedvezmény több mint 3000 termékünkre! A részletekért kattints:

 

 

Pasztel és a forróság

 

A pasztel kifejezetten nyári szín, mindig a forró napokon jelenik meg viseletünkben, idén a tavasz és a nyár erős sárga árnyalatai diktálják majd az ütemet. A várható favorit modelleket a Missoni, az Alexander McQueen, a BurberryProrsum valamint a Costume National készítette el 2015-re.

 

Virágok közt…

 


 

Mi lehetne tökéletesebb múzsája a divatnak, mint a természet? Így gondolta ezt a Michael Kors, a Chanel és a Fendi is, így idén a „FlowerPower” jegyében a virág lesz a divat, annak minden színével, ezzel egy kicsit a 70’ évek is újra ránk köszönt.

 

Semleges formák

 

A virágok ragyogása mellett a semleges színpaletta sem fog hiányozni az idei trendek közül. A semleges a tervezők nagy kedvence, hiszen itt lehet igazán megmutatni ki-mit tud, milyen szabászati képességekkel rendelkezik. A Marni, a Haider Ackermann és az Altuzarra kreatívvezetője legalábbis biztosan így gondolta.

 

DESIGUAL - Borulj te is virágokba! A nyári kollekció legnépszerűbb darabjai, az OutletSale.hu oldalán!

 

Hozzászólások:

Kereses