Csodálatos panoráma, megfizethető árak, jó zenék! Megnyílt a Bálna Terasz!

A fővárosi kiülős helyek számát még megbecsülni is nehéz, annyi terasz nőtt ki a földből az elmúlt években, hogy ember legyen a talpán, aki választani tud. A hatalmas kínálat nem riasztotta el a Bálna Terasz megalkotóit, akik úgy gondolták, tudnak valami újat hozni a zsúfolt picra.

 

 

 

A Bálna Sétány az egyik legjobb választás volt, több szempontból is. Egyrészt újra trendi a Duna-part déli szakasza, az utóbbi időben megindult az élet a korábban mellőzött Bálna komplexum körül. Másrészt az asztaloknál ülve észak felé messzire ellátni, az éjszakai fények innen festenek a legszebb pompájukban. (Gondoljatok csak bele, mennyire nagyszerű lesz majd az augusztus 20-i tüzijátékot innen nézni!)

 

 


A panoráma ugyan adott, de fel is kellett tölteni ''tartalommal'' a város legújabb teraszát.


Mivel a Bálna Terasz alapvetően egy laza hely, a kínálatot sem az eröltetett italköltemények jellemzik. Könnyed hűsítők, hagyományos kevert italok uralják az itallapot. A hangsúly itt egyáltalán nem az extrákon van, hanem azon, hogy munka után, vacsora előtt, vagy éppen csak séta közben leülhessünk egy kicsit lazítani, pihenni a nyári melegben.

 


Ezen a helyen szívesen látják a bringásokat és azokat is, akik kutyával érkeznek.
Természetesen a spontán ücsörgés mellett előre is leköthetünk asztalokat, mondjuk egy kisebb szülinapra, vagy más összejövetelre.

 

 


Nekünk külön tetszett a látképhez és hangulathoz kellemesen passzoló háttérzene, amelyet a hely lemezlovasa szolgáltat.

 

Mint minden a Bálna Teraszon, ez sem eröltetett, pont olyan egyszerű és magától értetődő, mint egy limonádé a naplementében.

 Bálna Terasz Névjegy
Cím : 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.
Weboldal: www.balnaterasz.hu
Facebook oldal: https://www.facebook.com/BalnaTerasz
Info line: +3670-946-9932

Hozzászólások:

Kereses