15 dolog, ami fontosabb a férfiaknak a nőkben a jó megjelenésnél

A nők többsége szereti a külsőségekre helyezni a hangsúlyt, ha a férfiak meghódításáról van szó. pedig az erősebbik nem képviselői régóta próbálják velük megértetni, hogy a külsőségeken kívül még sok dolog számít nekik egy nővel kapcsolatban – sőt, van, ami sokkal fontosabb a tökéletes külsőnél. Az alábbiakban 15 olyan dolgot ismertetünk, ami lényegesebb a férfiak számára a „csomagolásnál”.

 

1. Tudjunk hallgatni. Valljuk be, a nőknek nem erőssége, hogy figyelmesen hallgassák a másikat, szeretne mindenbe belekotyogni. Ha egy nő jó hallgatóság, az már fél siker.

2. Spontaneitás. Ne ragaszkodjunk mindig a tervekhez, néha az a legjobb, ha maguktól alakulnak a dolgok.

3. Vezessen jól. A legtöbb férfit zavarja, ha egy nő nem tud vezetni, így aki jó sofőr, az könnyen lenyűgözheti a férfitábort.

4. Nyugodt és elégedett. A legtöbb nő folyton elégedetlen, mindig szebbre, jobbra vágyik. A legtöbb férfi számára épp ezért igen vonzó az ellenkezője.

5. Képes élvezettel enni. Az állandó aggodalom a súly miatt, a folyamatos fogyókúra nyomasztja a férfiakat, szeretik az olyan nőket, akik élvezettel tudnak enni, aggodalom nélkül.

6. Jól főz. A legtöbb férfi szereti a hasát, ezt tudjuk, nem véletlen, hogy előnyben részesítik azokat a nőket, akik otthon vannak a konyhában.

 

Adidas termékek széles választéka vár most az OutletSale.hu oldalán!

 

7. Igazi. A férfiak nagy része unja a megjátszós, nem önmagukat adó nőket. Légy bármilyen is, sokkal jobban kedvelnek majd, ha magadat adod!

8. Kompromisszumkészség. Sok nő nem hajlandó kompromisszumokra, csak a saját igazát fogadja el. Üdítő változatosság, ha nem így van valakinél.

9. Törődő. A férfiaknak bizony kell a törődés, és imádják, ha ezt a párjuktól kaphatják meg.

10. Vicces. Alapvetően a férfiaktól elvárt tulajdonság, de a nőknek sem árt némi humorérzék.

11. Ápolt. A férfiaknak kifejezetten tetszik, ha törődünk magunkkal, még akkor is, ha ez plusz költségeket jelent.

12. Erős. A síró kislányokat senki sem szereti, az erős nőket annál inkább.

13. Természetesség. Nem kell folyton tetőtől talpig sminkben lennünk, mutassuk meg néha a természetes szépségünket is!

14. Nem fél attól, hogy összepiszkolja magát. A finnyás, kényes nők inkább idegesítőek, mint vonzók.

15. Anyatípus. Ez nagyon fontos a legtöbb férfi számára, hiszen a többségük egyszer családot akar.

 

DESIGUAL - Borulj te is virágokba! A nyári kollekció legnépszerűbb darabjai, azOutletSale.hu oldalán!

Hozzászólások:

Van még mit megnézni:

Az öreg szamár megható és tanulságos története arról, hogy soha ne add fel!

  Egy nap a paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át szánalmasan bőgött, miközben a paraszt megpróbált rájönni mit is tehetne. Végül úgy döntött, hogy az állat már öreg és a kutat úgyis ideje már betemetni; nem éri meg kihúzni az öreg szamarat. Áthívta a szomszédait, hogy segítsenek.   Mindegyik kézbe kapott egy lapátot és elkezdtek a földet a kútba ...

Ötletes akvárium! Nézd meg te is! :)

Ilyen Halloween-i kivilágítást sem láttál még! Nézd meg te is! ;)

Gengsztermárka Los Angeles-ből!

Újabb érdekes őrület tombol Amerikában. Mégpedig a Mafioso Clothing. A ruhák jellegzetessége, hogy a los angeles-i bandamotívumok, tetoválások, és a klasszikus gengszter világ elemei keverednek mintázatukban. A cuccok elég egyedinek tűnnek. Ti elfogadnátok egy-egy darabot, vagy túlzásnak tartjátok? :)    

Kereses