15 izgalmas dolog amit nem tudtál a Jóbarátok-ról

1. A sorozat címének választásnál a Jóbarátok mellett még versenyben volt az Álmatlanság, Kávé, Haverok, mint mi és Hat az egyből.

2. Rachel szerepére eredetileg Courteney Cox –ot kérték fel, de végül belátták, hogy sokkal testhezállóbb neki Monica karaktere.

3. Courteney Cox a Jóbarátok előtt sok reklámfilmben feltűnt, például ő volt az első aki kimondta a nemzeti csatornán a “mestruáció” szót egy tampon reklámban.

 

 


4. Bruce Willis teljesen ingyen szerepelt a sorozatban, mivel elvesztett egy fogadást Matthew Perry ellen, miszerint közös filmük a Bérgyilkos a szomszédom első lesz a legtöbb eladott jegy toplistán bemutatásának hetén. Bruce az összeget jótékonysági célra aljánlotta.

5. Phoebe és Chandler eredetileg mellékszerepők lettek volna.

 

 

Converse cipők széles választékban a FashionSale.hu divat és sport áruházban!KATTINTS6. Ellen DeGeneres visszautasította Phoebe szerepének eljátszását.

 7. Phoebe története, miszerint kihordja testvére hármasikreit utólag íródott, hiszen Lisa Kurdrow babát várt akkoriban.

 8. A nagy fehér kutya Joey és Chandler lakásában valójában Jennifer Aniston büszkesége. Egy barátjától kapta a szobrot, hogy szerencsét hozzon a sorozatban eljátszott szerepéhez.9. A színész aki Joshua's apját játszotta, valójában Matthew Perry édesapja, John Bennett Perry.

10. A sorozat indulásakor a szereplők 22,500 Dollárt kaptak, ám ez az összeg az utolsó évadban már 1 millióra rúgott.

 

DC cuccok nagy választékban a FashionSale.hu online sport és divat áruházban, Kattints

 11. A sorozatban számos Oscar díjas színész is megfordult: Julia Roberts, Helen Hunt, Reese Witherspoon, Susan Sarandon, George Clooney, Sean Penn, Robin Williams, Charlton Heston és Jim Rash.

 12. Chandler az eredeti forgatókönyv szerint meleg lett volna, miután ezen változtattak a poén kedvéért azért meghagytak egy-két feminin tulajdonságot neki.

 13. Jennifer Aniston utálta a Rachel-hajat, ami oly sok évig a nők kedvenc hajviselete volt.

14. Courteney Cox az egyetlen szereplő a sorozatból, aki nem kapott Emmy-jelölést a Jóbarátok miatt.

 15. James Michael Tyler csak azért kapta meg Gunther szerepét, mert ő volt az egyetlen aki tudta kezelni a kávégépet. Szőkített haját egy barátjának köszönheti aki (mivel fodrásznak tanult) a meghallgatást megelőző nap kísérletezett a haján. A producernek annyira tetszett, hogy úgy döntöttek nem változtatnak rajta!

 

EMPORIO ARMANI termékek széles választékban hazánk egyik legnagyobb sport és divat webáruházában a FashionSale.hu oldalon. EMPORIO ARMANI cipőkEMPORIO ARMANI ruhákEMPORIO ARMANI táskák és kiegészítőkKattints

 

Hozzászólások:

Van még mit megnézni:

Kartondobozokból hajót! Elképesztő, nézd meg te is! :)

Ezt nevezzük mi szép fogásnak! 233 kilós hal! :)

Itt az "Elrabolva 3" trailer

Alap igazság: Ne szórakozz Liam Neesonnal. De ezt ismét megtapasztalhatjuk, hisz érkezik az Elrabolva sorozat harmadik, egyben utolsó része. Ezúttal ugyan nem rabolnak el senkit, viszont megölik főhősünk feleségét, ráadásul rákenik a gyilkosságot. Gondolom mondanom sem kell milyen leszámolásra számíthatunk ezúttal is.    Esőmenő Conversek, A FashionSale.hu oldalán! Most ...

A világsztár aki duettet énekel egy anyuka kérésére

Michael Bublé egyike a legnagyobb világsztároknak, de amit nem felejtett el az az, hogy honnan jött. Amikor egy anyuka egyik fellépésén arra kérte énekeljen duettet fiával szembrebbenés nélkül belement.     Nike ruhatár télire! A részletekért kattints:   A tinédzser fiú láthatóan megilletődve lépett színpadra, olyan szépen énekelt, hogy a világsztár még az ölébe ...

Kereses