31 titok és érdekesség amit még biztosan nem hallottál a PLAYBOY márkáról!

Cikkükben olyan érdekességeket gyűjtöttünk össze Nektek a nyuszis márkáról, a magazinról és annak tulajdonosáról, melyet eddig biztosan nem hallottál még. 

 

 

1. Hugh Hefner IQ-ja 152!

 2. Hugh Hefner 22 évesen vesztette el a szüzességét...

 
 

3. … viszont azóta több mint 2000 lánnyal volt együtt :)

 

 

 

 

Ünnepeld az Új Évet Budapest legnagyobb Club Szilveszterén! PLAYBOY Play It Wild New Year's Eve Party 

 

 

 

4. Mondjuk könnyű annak, aki a volt republikánus elnök George W. Bush 9.unokatestvére, valamint a Bush által a 2004-es választásokon legyőzött demokrata elnökjelölt John Kerry-t is kuzinjának mondhatja.

 5. A nyúlfajták közül alábbi szerencsés nyuszi-változat Hefnerről kapta állatrendszertani nevét: Sylvilagus Palustris Hefneri

 6. Hef-nek 115 db, védjegyévé vált selyem pizsama lóg a szekrényében…

 7. 2010-ben Hugh Hefner nagylelkűségéből - azaz inkább 900.000 dollárjából - újították fel a híres Hollywood feliratot.

 8. A barátnői ugyanakkor szigorúan heti 1000 dolláros zsebpénzen tengődnek :)

 9. A nehéz sorsú lányokra este 9-től kijárási tilalom érvényes, mely alól csak a közszereplések képeznek kivételt.

 

 

10. 1992-ben Hef 75.000 dollárért sírhelyet vásárolt magának. Na ki melett szenderül majd végtelen álomra Hugh?… A csodálatos Marilyn Monroe mellé helyezik majd örök nyugalomra. (mára több mint 125.000 dollár az értéke a sírhelynek)

 11. A Playboy Villa eredetileg Chicagoban volt található. A ház bejárati ajtajánál egy réz lemezhirdette a legfőbb játékszabályt a vendégekkel: “If You don’t Swing. Don’t Ring.”

 12. A Playboy Villa az egyetlen olyan magán ingatlan LA-ban, mely rendelkezik a hatóságoktól tüzijáték engedéllyel, valamint az egyetlen magán birtok az USA-ban mely saját állatkertet üzemeltethet.

 

 

 

A város legvadabb szilveszteri bulija PLAYBOY - Play It Wild™ New Year's Eve Party bővebb infók, kedvezményes jegy elővétel: http://www.newyearsevehungary.com/hu/

 13. A Villa legrejtélyesebb pontja az Elvis lakosztály, ahol a legendák szerint egyik éjjel A Király 8 playboy lánnyal forgolódta át az éjszakát.

 14. John Lennon másként tette le névjegyét a villában. Egy erősebbre sikerült bulin cigarettáját Hef kedvenc, felbecsülhetetlen értékű Matisse festményén oltott el. Hef majdnem szétrúgta a zseniális gombafej seggét, de a barátaik elsímították közöttük a balhét. A festmény Lennon csikklenyomatával a mai napig a villa falán található.

 15. A híres Playboy Villa medencés barlangjáról rengeteg városi legenda kering, de az biztos, hogy a helyi hatóságok már H1N1 és Legionella nyomaira is bukkant a barlangban.

 16. Hefner nem tulajdonosa a Villának - évi 100 dollárért bérli a Playboy Enterprise-tól.

 17. A Villában 12 teljes munkaidős Chef áll Hef szolgálatában, minden lakó és vendég a szó legszorosabb értelmében bármilyen ételt kérhet, amit azonnal frissen készítenek el neki a szuper-szakácsok. Ez a mutatvány csekély 1.2M dollárjába kerül Hef-nek évente.

 18. Ennek ellenére Hef minden áldott nap Lipton Csirkés Tésztás “bögrelevest” eszik.

 19. Kimberly Conrad, Hef ex-felesége 2009-ig a Playboy Villa szomszédságában, annak kicsinyített másában élt 2 közös gyermekükkel.

 

 

Idén a budapesti szórakozóhelyek két új gyöngyszeme, a Grand & Mirror Club ad otthont az immáron 7. éve megrendezésre kerülő.: PLAYBOY - Play It Wild™ - SZILVESZTERNEK Légy részese a legvadabb bulinak! bővebb infók, kedvezményes jegy elővétel: http://www.newyearsevehungary.com/hu/

 

 20. A Playboy Magazin volt az első férfi magazin ami megjelent Braille írással.

 21. A Playboy nyuszis logója a világ legismertebb márkái közé tartozik… ugyanakkor a legtöbb országban betiltott márka címével is büszkélkedhet.

 22. A Playboy 1960-ban nyitotta meg Amerikában első Night Club hálózatát ahol az azóta híressé vált nyuszi jelmezek minden lányra egyedileg készültek.

 23. Pamela Anderson 13 alkalommal szerepelt a címlapon

 24. A férfiak közül Bruno Mars, Seth Rogen, a Kiss együttes frontembere, Donald Trump, Steve Martin, Burt Reynolds szerepelt a Playboy címoldalán.

 

 

BULIZZ TE IS A BELVÁROS LEGNAGYOBB SZILVESZTERI BULIJÁBAN! PLAYBOY - Play It Wild™ - SZILVESZTERNEK Légy részese a legvadabb bulinak! bővebb infók, kedvezményes jegy elővétel: http://www.newyearsevehungary.com/hu/

 

 

 

 

25. Mr. Hefner-t tisztelet övezi az emberjogi aktivisták körében is. Az ünnepelt Playboy alkalmazta elsőként újságíróként Alex Haley-t, Kunta Kinte történetét papírra vető afroamerikai írót, aki a Playboy hasábjait zseniális írásokkal töltötte meg olyan beszélgető partnerekkel mint Marthin Luther King Jr., Muhammad Ali, Malcolm X, vagy a zseniális jazz zenész Miles Davis. Leghíresebb interjúját az Amerikai Náci Párt vezetőjével készítette.

 26. Hef a Playboy Club-okban is elsőként szerződtetett olyan legendás afroamerikai fellépőket, mint Sammy Davis Jr.

 

 27. Hef 2 Guiness rekordot is felállított - ő a valaha volt leghosszabb ideig egy kiadványnál dolgozó főszerkesztő, hiszen több mint 60 éven keresztül szerkesztette a nyuszis magazint. Valamint ő rendelkezik a legnagyobb Vendégkönyv gyűjteménnyel (csodálkozunk?), mely most jár 2643 betelt példánynál.

 28. Christie Hefner, Hugh legidősebb lánya 30 évesen lett a vezérigazgatója a Playboy Enterprise-nak. És igen.. a világ legférfiasabb márkáját egy kiváló vezetőnek bizonyult Nő irányította 31 éven keresztül, egészen 2009-es leköszönéséig.

 

 

PLAYBOY - Play It Wild™ New Year's Eve Party

 

 

 

29. A magazin történetének legsikeresebb száma az 1972. novemberi kiadás volt: 7.161.561 példányos eladással. A rekorder magazin közepén Lena Söderberg szerepel a poszteren. Azóta eltelt több mint 40 év, de a fotóművészet a mai napig ezt a képet tartja az erotikus tartalmak legmeghatározóbb fotójának.

 

 

30. Az internet és a netes pornó azonban nem kímélte a céget, 2000 és 2009 között a Playboy Enterprise cégértéke 1 !milliárd! dollárról, 84 !millió! dollárra zuhant.

 31. December 31-én a PLAYBOY - Play It Wild™ New Year's Eve Party Budapesten a GRAND CLUB-ban ünnepli az Új Évet. Az est háziasszonya, Kustánczi Lia és Nia Even exclusive Playmate Set-jére táncolhatjuk át magunkat 2015-be. Pirner Alma pedig egy különleges Show tánc produkcióval készül! Info/Jegyek/Asztalfoglalás: www.newyearsevehungary.com

 

 

 

 

Play It Wild™ New Year's Eve Party Budapest

 

Időpont: 2015  December 31. (Csütörtök) 20.00 ➵

 

Helyszín: Grand és Mirror Club - 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

 

Akciós jegyvásárlás, bővebb infók: http://www.newyearsevehungary.com/hu/

 

 

 

Hozzászólások:

Van még mit megnézni:

Íme a világ legijesztőbb Szelfije!

Azon már meg sem lepődünk, hogy naponta látnak napvilágot az őrültebbnél őrültebb szelfik. Ez azonban minden képzeletet felülműl. Daniel Lau fényképész ugyanis két társával konkrétan Hong Kong egyik legmagasabb felhőkarcolóját mászta meg, hogy elkészítsék szelfijüket.    Itt az új 2014-es, The Mountain kollekció! Most több mint 600 egyedi póló vár rád! Kattints!   A ...

Egy fiú, aki pénzt varázsolt egy hajléktalannak! Zseniális, nézd meg Te is!

Mit csinál a Magyar ember ha bemegy egy étterembe, és az tele van Romákkal?

A Facebookon terjed egy videó az elfogadásról. A címe pedig, hogy Lásd az embert. A videóban egy rejtett kamerás felvételt láthatunk egy étteremről, ahol statisztaként csak romákat ültettek be, egy asztalt szabadon hagyva. Várták az enni vágyókat, és persze a reakciókat. Vajon többen sétáltak ki, mint ültek le?       //   Posted by Lásd az embert on 2015. május ...

Miért karácsony előtt van a legtöbb szakítás?

  Nos, ennek egyik oka lehetne akár az is, hogy így nem kell a kedvesünk számára az ajándék megvásárlásával vesződni és nagyobb összegeket rááldozni, de talán nem ez áll a háttérben. Az azonban már kutatásokkal igazolt tény, hogy a karácsony előtti időszakban, tehát nagyjából december közepéig következik be a legtöbb szakítás. Most pedig ennek az okaira próbálunk ...

Kereses