Az év legmeghatóbb karácsonyi reklámja

Így töltötték 1914-ben, a katonák az Ünnepeket a lövészárkokban. Még csak két napja került ki a brit Sainsbury’s ünnepi reklámja, de már most majd tíz millióan tekintették meg a videót.

 

Íme egy újabb bizonyíték, hogy a Karácsony Szelleme örökké él. Ráadásul a videó igaz történet alapján készült.

 

Őszi-téli Converse-ek, most kedvezményesen! Kattints:

 

 

 

 

Hamarosan itt a karácsony! Te beszerezted már az ajándékokat? Most itt a remek alkalom! Nézd meg te is a mountainpolo.hu karácsonyi kínálatát:

Hozzászólások:

Van még mit megnézni:

Sztárok, és gyermekeik akik teljesen úgy néznek ki, mint ők!

Katie Holmes és Suri     Clint Eastwood és Scott     Heather Locklear és Ava     Will Smith és Jaden     Julianne Moore és Liv     David Beckham és Brooklyn, Romeo és Cruz     Új! BERSHKA női és férfi ruházat most akár -73% kedvezménnyel!     Meryl Streep és Mamie     Jerry Stiller és Ben     Madonna és Lourdes     Goldie ...

A legmeghatóbb reklám...

  Azt hiszem erre szavak sincsene, minden idők legmeghatóbb apa-lány rekláma. Kötelező megnézni! De a zsebiket készítsétek be!  

Rendkívül félelmetes nyaraló Ausztráliában!

Úgy tűnik megtaláltuk a tökéletes helyet azok számára, akik ki szeretnének gyógyulni a magasságtól való félelemből. Hisz van egy ház Ausztráliában, ami konkrétan egy szikla szélén lóg. Félelmetesen hangzik? Az is! A házat egy Modscape Concept nevű cég készítette és nagyon stílusosan Cliff House-nak azaz „Függő Háznak” nevezték el. Az ötemeletes nyaraló egyébként ...

Ki díszítené fel ilyen virágáradattal a házát? :)

Kereses