Az új Karib-tenger kalózai első Magyar nyelvű előzetese

2017-ben ötödször is visszatérnek a Karib-tenger kalózai

 

2015-re volt kitűzve a franchise ötödik részének bemutatója, amely Johnny Deppet szupersztárrá tette, de a forgatókönyv sehogy sem tudott elég jó lenni, ezért a premiert elhalasztották. Az új film 2017-ben kerül a mozikba.

 

A Disney bejelentette: a Karib-tenger kalózai-sorozat ötödik epizódjának bemutatója 2017 július 17-én lesz – két konkurens mozi premierje között. A Gru 3 ugyanis június 30-án, a Fantasztikus négyes második része pedig július 14-én debütál.

 

A Karib-tenger kalózai ötödik epizódjának címe Dead Men Tell No Tales, ami magyarul azt jelenti: halott ember nem beszél. Az első kalózmozi annak idején 3.7 milliárd dollárt hozott a stúdiónak és világsztárrá tette Johnny Deppet.

 

2016 Október 31-én a belváros legnagyobb Halloween bulija a Brklyn-ban! 

 

 

 

 

 

2016 Október 31-én a belváros legnagyobb Halloween bulija a Brklyn-ban! 

 

Hozzászólások:

Van még mit megnézni:

Az Oroszok nyilvánosságra hozták az új iPhone 6 -ot, sőt tesztelték is.

A világ számára csak 2014 szeptember 9-én lesz nyilvános a vadonatúj iPhone 6 telefon. Azonban Oroszországban már most kiszivárogtattak egy tesztet az új telefonnal kapcsolatban. Vajon mennyire lehet igaz ez  ? Vagy ez is csak egy kamu? Mi a véleményetek?    Téged is vár az ország legnagyobb Nike webáruháza a Nike-Shop.hu , nézz körbe Te is: Kattints           Vicces, ...

A föld egy különös teremtménye: a japán pók rák! :)

Soha nem láthattad még ilyen sötéten korábban kedvenc rajzfilmhőseid!

A Kis Hableány, és Hamupipőke Azt hiszem ez nem az a Hamupipőke történet, amit ismerünk, és szeretünk...   Dr. Zoidberg Ezen az illusztráción valahogy még Dr. Zoidberg is ridegebbnek tűnik, mint valójában.   Donald Kacsa A legfélelmetesebbek a szemei.   Spongyabob Kockanadrág Ez az igazi bravúr! Spongyabob-ot félelmetesnek ábrázolni.   2016 Október 31-én a ...

Azt hiszem ez a videó magáért beszél, elképesztő mozgás! Ilyen a latin vér! Nézd meg te is! :)

Kereses