Házak lehetetlen helyeken!

Sokak szeretik a természet lágy ölét, azonban mindig akadnak olyanok akik túlzásba esnek. Persze jó dolog a természet közelsége. Madárcsicsergés közepette fogyasztani a reggelit a tornácon. Az őzeket figyelni hajnalban a kertvégéből. De ezen házak tulajdonosai úgy döntöttek szó szerint együtt szeretnének ébredni a madarakkal. Biztos nem volt egyszerű ezeket a házakat megépíteni, mint ahogy lakni sem egyszerű bennük, hazamenni meg aztán végképp. Tériszonyban szenvedőknek kifejezetten nem ajánljuk! :)

 

 

Ha a te otthonod nem a fa tetején helyezkedik el, biztosan kedvedre fogsz válogatni több ezer lakberendezési termékünk közül, akár 50% kedvezménnyel! Kattints!

 

Hozzászólások:

Van még mit megnézni:

Elképesztő! Így pózolnak a fényképeken, a drogkartellek tagjai!

A mexikói drogkartellek tagjainak olyan szinten nincs félnivalójuk, még a helyi rendőröktől sem, hogy akár arcukat is vállalva pózolgatnak fegyvereikkel, pénzzel, és drogokkal! A legtöbb fotó, ezen emberek facebook oldaláról származik. Elképesztő, ez a tehetetlenség velük szemben, nem gondoljátok?  

Beyoncé az új Pepsi reklámban! Zseniális, Nézd meg Te is!

Álmodom egy Nőről

  "Álmodom egy Nőről" ,avagy mit kell tudnia annak a Lánynak,akitől annyira készen lennék,hogy neki adnám egészségem mellett két legnagyobb kincsem,a szabadságom és az időm...   1,Legyen olyan jó vele az ágyban,mint korábban soha senkivel...Ez testének és arcának érzékszerveimre gyakorolt hatásán és szexuális viselkedéskultúráján áll vagy bukik. 2,Legyen állatbuzi...Ázzon ...

Így daráltak pépessé egy CD tokot, műanyag üveget, kínai pálcát Balázsék!

  Mint ahogyan arról már biztosan Ti is hallottatok Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri reggeli műsora 1 hete új rádióban a Rádió1-en sugározza reggeli műsorát új néven Reggeli Show címmel.       Mai adásukban egy elképesztő dolgot csináltak Balázsék! Termék tesztelő rovatukban ma ledaráltak egy műanyag cd tokot, kapszulás kávé ampullákat, kínai ...

Kereses