Jön az új Szörnyecskék film!

 

Remek hír, hogy a Warner Bros. Stúdió úgy döntött szakít egy kis időt, az 1984-es sikerfilm, a Szörnyecskék rebootjára. A film ráadásul magas prioritást kapott a stúdiótól. Így a Seth Grahame-Smith, és a David Katzenberg páros kezdhet máris forgatókönyv írót és rendezőt keresni a készülő produkcióhoz. És ahogy az eredeti filmnél, úgy ennek az elkészítésénél is részt vesz valami formában Steven Spielberg.

 

Rémisztően ki vagy már az éhségtől? Mutasd meg és nyerj egy zsák Snickerst! Meg tudnád enni mindet?

 

A Szörnyecskékben eredetileg, furcsa mód, egy „aranyos” horrorfilm volt. Amiben egy srác kapott egy cuki Gizmó nevű kis szőrös állatkát. Amit nem szabadott éjfél után etetni, valamint nem érhette víz, és napfény. Persze ez megtörténik vele már a film elején, így szaporodni is kezd, majd vérszomjas gonosz apró lényekké válnak. A film kapott még 1990-ben egy nem túl sikeres folytatást. Most azonban jöhet hamarosan a 2014-es változat!

 

 

Te rémisztőbb vagy, mint a többiek? Megmutattad már nekünk sötét oldalad?

Hozzászólások:

Van még mit megnézni:

A tini ninja teknőcök az utcán... :)

"Csak" egy kis hangulatvilágítás! :)

Elképesztő Rihanna feldolgozás hegedűvel, autentikus Afrikai hangzással! EZT neked is látnod kell!

 Rihanna We Found Love című zenéjét zseniális módon dolgozta fel a híres hegedű művésznő Lindsey Stirling! Nézd meg TE is a videót:   Vicces, cuki, állatos , horror amerikai környezetbarát pólók amerikából! Több mint 600 féle póló vár rád, Kattints!     Converse cipők széles választékban, kedvezményesen a FashionSale.hu online divat és sport webáruházban! Kattints  

Elképesztő 3D rajz! Ilyet még nem láttál! Nézd meg te is!

Kereses