Jön az új Szörnyecskék film!

 

Remek hír, hogy a Warner Bros. Stúdió úgy döntött szakít egy kis időt, az 1984-es sikerfilm, a Szörnyecskék rebootjára. A film ráadásul magas prioritást kapott a stúdiótól. Így a Seth Grahame-Smith, és a David Katzenberg páros kezdhet máris forgatókönyv írót és rendezőt keresni a készülő produkcióhoz. És ahogy az eredeti filmnél, úgy ennek az elkészítésénél is részt vesz valami formában Steven Spielberg.

 

Rémisztően ki vagy már az éhségtől? Mutasd meg és nyerj egy zsák Snickerst! Meg tudnád enni mindet?

 

A Szörnyecskékben eredetileg, furcsa mód, egy „aranyos” horrorfilm volt. Amiben egy srác kapott egy cuki Gizmó nevű kis szőrös állatkát. Amit nem szabadott éjfél után etetni, valamint nem érhette víz, és napfény. Persze ez megtörténik vele már a film elején, így szaporodni is kezd, majd vérszomjas gonosz apró lényekké válnak. A film kapott még 1990-ben egy nem túl sikeres folytatást. Most azonban jöhet hamarosan a 2014-es változat!

 

 

Te rémisztőbb vagy, mint a többiek? Megmutattad már nekünk sötét oldalad?

Hozzászólások:

Van még mit megnézni:

Itt a vissza a jövőbe légdeszkája!

Ki ne emlékezne a sikeres Vissza a jövőbe című filmre. És ki ne emlékezne a rózsaszín légdeszkára amin a főhős, Marty McFly hasította a levegőt, miközben a rossz fiúk elől menekült.    Most a deszka megérkezett! Persze nem igaziból, csak egy zsínorra aggatott játékszerről van szó, amit maga Tony Hawk, és a világhírű DJ, Moby próbálhatott ki. Elég furán néznek ...

Az ember aki 60 éve nem fürdött!

Mondjuk az őskorban talán nem lenne ennyire feltűnő a dolog. De azért a modern világunkban az. Nem is csoda, hogy Amoo Hadji hallatán megdöbbent a világ. Ugyanis a 80 éves iráni férfi, már 60 éve nem fürdött! Na nem azért, mert ennyire drága ott a víz. Hanem mert ő így döntött és kész. Döntésében segítségére volt, legjobb barátja, a pipája is. Bár azt inkább hagyjuk ...

Elképesztő sminkek! A horror szereplőktől, a szuperhősökig! Ilyet még nem láttál! Nézd meg te is!

Elkészült a Walking Dead Monopoly!

Bár egyenlőre sajnos csak a tengerentúlon kapható, a Monopoly elkészítette a népszerű Walking Dead sorozatra alapozó változatát. Itt nem megszokott városrészeinket, hanem a zombitámadások ellen készülődő erődünket kell ezúttal turbózni. Ti örülnétek egy ilyennek karácsonyra? :)  

Kereses