Nézd meg, hogy mit árulnak el rólad kávézási szokásaid!

 

Nézd meg, hogy mit árulnak el rólad kávézási szokásaid!

 

ESPRESSO

Barátságos vagy és adaptív. Te tényleg szereted a kávé ízét, ami csodálatos és a legtöbb emberre nem igazán jellemző tulajdonság.

 

TRIPLE ESPRESSO

Lelkes vagy, sőt megszállott. Már a kilencvenes évek óta ébren vagy.

 

LATTE

Gyakran kerülsz döntésképtelen állapotba és szeretsz biztosra menni de a világ egy ismeretlen gyakran meglepetésekkel teli hely. 

 

O'NEILL a hidegebb időkre is. Most kedvezményesen! Kattints:

 

 

MACCHIATO

Szereted a tradíciókat és óvatos, de a kávé ivás közben gyakran felkerül rád egy elkerülhetetlen hab bajusz.

 

AMERICANO

Általában nyugodt vagy és leliismeretes. Élvezed az élet apró örömeit, mint például egy pikniket a parkban, hallgatni a madarak csiripelését és a vizes kávét.

 

COFFE-TO-GO

Komoly ember vagy és jól tudsz összpontítani. Az igazán kemények megégetik a kezüket a forró kávéval.

 

DUPLA ESPRESSO

Szereted a praktikusságot és keményen tudsz dolgozni. Tisztában vagy vele, hogy az élet legtöbb területén csak a jók szerencsések. 

 

 

MOCHA

Vidám és kreatív személyiség, bár be kell hogy valld, hogy nem igazán szereted a kávé ízét. Az energia bomba viszont jól jön a mindennapokban és gyakran kell rögtönöznöd.


CAPPUCCINO

Melegszívű ember vagy bár gyakran elég feledékeny. Legtöbbször a haverjaid emlékeztetnek rá, hogy ne felejtsd el letörölni a kávét az arcodról.

 

ICED COFFEE

Öntudatos és szókimondó vagy, nem foglalkozol az évszakok váltakozásával, a magad ura vagy. A szívószál jó barátod. 

 

 

FRAPPUCCINO

Vidám és energikus személyiség vagy. Tulajdonképpen a fagyi miatt iszod a kávét, alapvetően nem is igazán szereted az ízét, de ez titok.

 

EXPRESSO

Lehet, hogy okos vagy, de valószínűleg idegesítő is. Direkt rosszul írod azt, hogy eSpresso. Igazából mindegy, nem szeretlek. 

 

 

Desigual a hidegebb időkre is. Most kedvezményesen! Kattints:

Hozzászólások:

Van még mit megnézni:

Gucci torta! Csajok, elfogadnátok születésnapotokra? :)

Szép jó reggelt mindenkinek! Kértek egy kávét? :)

A Japán Burger King fekete hamburgert árul!

Mindannyian tudjuk, hogy a Japánok kifejezetten tehetségesek, ha furcsa ételeket kell gyártaniuk. Úgy döntöttek a hagyományos hamburger kissé unalmas, így feketére színezték azt a Burger Kingben. Tették mindezt bambusz szénnel, és Tintahallal.   Persze a „Kuro Diamond” és „Kuro Pearl” névre hallgató burgerek nem csak ezeknek, hanem a fekete sajtnak, fekete fokhagyma mártásnak, ...

18 torta ami túl király ahhoz, hogy megegyék!

    FESZTIVÁLSZEZON!!! Öltözz most te is MOUNTAINBE! Tekintsd meg fesztivál kollekciónkat, és szerezd be kedvenc ruhád, pólód, vagy épp ujjatlan felsőd, most 20% KEDVEZMÉNNYEL!         Dickies - egy igazán melós márka! Már az OutletSale.hu oldalán is! A részletekért kattints:       DESIGUAL - Borulj te is virágokba! A nyári kollekció legnépszerűbb ...

Kereses