Szív alakú szendvics Valentin napra.

Lepd meg párodat egy csodás reggelivel Valentin napon! Ráadásul ez a férfiaknak sem fog különösebb fejfájást okozni.

 

Amire szükséged van hozzá:

 

2 szelet teljes kiőrlésű kenyér

1 evőkanál lekvár

2 szelet sajt

1 evőkanál vaj

1 tojás

 

Párosan szép az élet! Keresd a Love Collection darabjait! Nézz be hozzánk te is!

 

Így készül a fincsi szerelmes reggeli

Tegyük a kenyeret a munkafelületre. Kenjük meg lekvárral, tegyünk rá sajtot és fedjük be a másik szelet kenyérrel. A tojást szedjük ketté, vegyük külön a fehérjét és a sárgáját. Egy evőkanál vajat olvasszunk meg egy serpenyőben közepes lángon, majd tegyünk a szendvicset a serpenyőbe és süssük mindkét oldalát 3-3 percig, míg aranybarna nem lesz.

 

Ha kész, vegyük ki a szendvicset és a közepéből egy szív alakú sütiformával vágjunk ki egy darabot. Ha megvagyunk, tegyük vissza a serpenyőbe a szendvicset és a közepébe öntsük bele a tojásfehérjét. Ha kicsit sült, tegyük bele a tojásfehérjét is. Hogy hamarabb elkészüljön, be is fedhetjük a serpenyőt. Végül a kivágott szív alakú szendviccsel együtt szolgáljuk fel kedvesünknek.

 
 

Hozzászólások:

Van még mit megnézni:

Gyönyörű esküvői torta!

Kiwi mackó! Befalnátok? :)

Szív alakú szendvics Valentin napra.

Lepd meg párodat egy csodás reggelivel Valentin napon! Ráadásul ez a férfiaknak sem fog különösebb fejfájást okozni.   Amire szükséged van hozzá:   2 szelet teljes kiőrlésű kenyér 1 evőkanál lekvár 2 szelet sajt 1 evőkanál vaj 1 tojás   Párosan szép az élet! Keresd a Love Collection darabjait! Nézz be hozzánk te is!   Így készül a fincsi szerelmes ...

Melyik gumi maci a kedvencetek?

Kereses