5 fiú csapat a 90-es évekből, akikbe minden tini lány szerelmes volt

A mai fiatalok talán már nem is emlékeznek és el sem tudják képzelni milyen volt az élet internet és ingyenesen letölthető zenék, valamint YouTube nélkül. A 90-es évek mindenképpen a fiú zenekarok hatalmas hódításának kora volt. Az Amerikai és a Britt pop ipar sorra dobta ki az újabb és újabb zenekarait, akik közül sokan csak "egy számos" zenekar maradtak. Vannak azonban, olyan legandás szívtipró fiúk, akikre még a mai nap is szívesen emlékezünk. Emlékeztek még a rongyosra hallgatott kazettákra, melyet a barátoktól úgy másoltunk át, vagy a pop magazinok plakátjaira, matricáira, melyet úgy becsben tarottunk és büszkén díszítettük tele szobánk falait eme páratlan kincsekkel. Bár valószínűleg már sokan tagadják, de akkoriban minden tini lánynak megvolt a maga kedvenc fiú zenekara és abból is mindenkinek akadt szerelme is. Idézzük fel fiatalságunk legnépszerűbbjeit. Nektek ki volt a kedvencetek? 

 

 

Take That

 

 

A 90-es évek első fiú zenekara, az ő sikerüket látván kezdték elárasztani a világ pop piacát a további fiú bandák. Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange, Mark Owen, és mind közüllük a legnagyobb szoló karriert is befutó Robbie Williams szereplésével tündöklő zenekar 1990 ás 1996 között aktívan képvisletette magát az iparban, majd 9 év szünet utána 2006-ban újra összeállt. Sokáig Williams nélkül léptek színpadra, azonban a manapság párszor újra beáll a srácok közé. 

 

 

'N SYNC

 

 

Ez az az amerikai fiú zenekar, akiknek a soraiból többek között Justin Timberlake ( továbbá: Chris Kirkpatrick, Joey Fatone, JC Chasez és Lance Bass) pályafutása elindult. Csináltak filmet is, de már nem zenélnek közösen. Tipikus fiú zenekar, akiket a lányok azért szerettek, mert más lány is szeretett. 

 

 

 

Nike Air Max cipők a legnagyobb választékban a Nike-Shop.hu oldalon. Több, mint 150 fajta Air Max cipő vár rád hazánk legnagyobb Nike online webáruházában a Nike-Shop.hu oldalon. Kattints

 

 

 

BACKSTREET BOYS

 

 

 


A nyálas fiú bandák legjei, akik kazettáit szalag szakadásig hallgatták a lányok. Nick, Kevin, Brian, Howie és A.J. valóban a lányok kedvencei voltak posztereikkel tele volt minden valamit is magára adót tini hálószobája. A lányok gyakran vesztek össze az iskolában a fiú banda tagjain. 

 

 

 

WESTLIFE

 


Nicky, Shane, Kian, Mark és Brian attól függetlenül, hogy így hatalmas világsikert értek el a szallagon futatott cukor fiú zenekarok között mindig árnyéka volt az igazán világsikereket előr fiú bandák között. A 90-es évek végétől 2012-ig húzták a haknikat. Biztos sok lány még a mai napi is abban reménykedik, hogy újra összeálljanak...! 

 

 

 

 

BOYZONE

 

 

Ronan Keating neve egybeforrot a Ír könnyűzenével, Őt tartották a zenekar első számű kedvencének és arcának is. Később Ő futotta be a legnagyobb szóló karrierjét is. Banda társai Keith, Mikey, Shane és Stephen így is nagyon sok lány szívét rabul ejtették.

 

 

TOMMY HILFIGER cipők, TOMMY HILFIGER  ruhák, TOMMY HILFIGER kiegészítők széles választékban az ország egyik legnagyobb sport és divat webáruházában a FashionSale.hu oldalon: Kattints

 

Hozzászólások:

Van még mit megnézni:

Zac Efron a tengerparton! Ti szeretitek? :)

Napi pasi ;)

Napi pasi ;)

Napi pasi ;)

Kereses