James Franco sokkal szexibb borostásan

Kétféle pasi létezik: akin röhejes a bajusz/szakáll/borosta, és aki frissen borotválva néz ki úgy, mint egy csiga. Persze, megszokás kérdése is, hogy az adott férfit hogy láttad többet. A sztárvilágban sok a szexis, borostás Adonisz, köztük a vadító James Franco is, aki csupasz arccal szörnyen kisfiús.

 

 

 

És nem feltétlenül jó értelemben. Franco némi borosta, arcszőrzet nélkül nevetséges és túl jólfésült. Borotválkozás nélkül, viszont rosszfiús, csibészes és sokkal izgalmasabb. Az Ízek, imák, szerelmek című filmben szinte olyan volt, mintha Julia Roberts a megrontására vállalkozott volna, pedig Franco már elmúlt 35. Szőrzet nélkül maximum 22-nek tűnik, az pedig egy férfi esetében nem mindig felcsigázó. Mi, csajok, örülnénk, ha 35 helyett 22-nek néznének minket, de a mi esetünkben ez sokkal nehezebb.

 

 

James Franco egyébként kicsit sem jófiú, szóval sokkal hitelesebb szőrösen. Tudtátok róla, hogy kivételesen magas intelligenciahányadossal rendelkezik és a színészet mellett tehetséges festő is? Na, látjátok, hogy kell az a bajuszka, egy jóképű művész még vonzóbb lehet így. Sőt, még egy fontos információt elárulunk a srácról: van egy szintén nagyon sármos testvére: Dave Franco. Keressetek rá, megéri. Innen üzenjük Franconak, hogy ne borotválkozzon olyan sűrűn!

 

Eredeti,Divat világmárkák Outlet árakon, akár 80% kedvezménnyel Online az OutletSale.hu oldalon, KATTINS

 

 

Hozzászólások:

Van még mit megnézni:

Zac Efron a tengerparton! Ti szeretitek? :)

Napi pasi ;)

Napi pasi ;)

Napi pasi ;)

Kereses