25 ok, hogy miért add át magad már most a karácsonyi hangulatnak

 

1. Azért, mert mindenki tudja, hogy a karácsonyi hangulat nagy része a nagy napra való várakozásban és előkészületekben rejlik.

 

2. Azért, mert már minden, boltban kapható étel és ital is felöltötte karácsonyi „ruháját”.

 

3. Azért, mert már a leghétköznapibb ételekből is kaphatunk „karácsonyi-ízűt”, például fahéjas-gyömbéres kávét, narancsos-szegfűszeges csokoládét, almás-fahéjas teát.

 

4. Azért, mert imádunk karácsonyi hangulatú fotókat készíteni, és ilyenkor aztán cseppet sem kell visszafognunk magunkat.

 

 

5. Azért, mert egy hónap vajmi kevés idő arra, hogy az összes kedvenc karácsonyi filmünket végignézzük (legalább kétszer).

 

6. Ideje előkapni a klasszikus karácsonyi cd-ket, hiszen elengedhetetlenek ahhoz, hogy hamisítatlan karácsonyi hangulatba kerüljünk!

 

7. Azért, mert csak ilyenkor lehet adventi naptárat kapni, amit valljunk be, mi felnőttek is imádunk.

 

8. Csücsüljünk le a tévé elé, mert ilyenkor már minden csatornán sugározzák kedvenc karácsonyi sorozatainkat. Mi más kell még a karácsonyi hangulathoz?

 

Ötletes ajándékokra vágysz? Most több mint tízezer termék közül választhatod ki. Teljesen egyénekre szabva! A részletekért Kattints:

 

9. Azért, mert az év ezen időszakában szó szerint minden le van árazva a boltokban. Irány tehát egy kis hangulatos karácsonyi vásárlás!

 

10. Azért, mert mindannyian imádjuk kis házi kedvencünket aranyos jelmezekbe öltöztetni. Vajon az év melyik időszaka lehet még ennél alkalmasabb erre?

 

11. Ugyanez a helyzet gyermekeinkkel. Van annál aranyosabb látvány, mikor a tükörben nézegeti magát, a vadonatúj Mikulás-szerelésében?

 

12. Azért, mert minél hamarabb kezdjük el gyártani a különböző karácsonyi díszeket, annál jobb.

 

 

13. Azért, mert ez az év egyetlen időszaka, amikor havazik, amit ráadásul még el is viselünk, sőt! Sokan még vágyakozunk is utána.

 

14. Azért, mert mindenki imádja a tojáslikőrt, és ebben az időszakban annyit fogyaszthatunk belőle, amennyit csak nem szégyellünk.

 

15. Azért, mert ilyenkor telepakolhatjuk otthonunkat karácsonyi-illatú gyertyákkal, amelyek kétségkívül a legkellemesebb illatú gyertyák az összes közül.

 

16. Azért, mert a karácsonyi dekoráció egyszerűen meseszép, és nap mint nap feldobja a hangulatunkat.

 

 

17. Azért, mert a karácsonyi mütyűr kollekciónk megérdemli, hogy minél tovább gyönyörködhessünk benne.

 

18. Azért, mert csak ebben az egy időszakban történhet meg, hogy úgy szedünk fel pár kilót, hogy azért még véletlenül sincs lelkiismeret furdalásunk.

 

19. Azért, mert titokban mindannyian azt szeretnénk, hogy minden szomszéd minket irigyeljen karácsonyi dekorációnk miatt.

 

20. Azért, mert ha már most elkezdjük a karácsonyi sütik sütését, talán Karácsony napjáig pont belejöhetünk a dologba.

 

The Mountan 3D pólói, mindenkinek megfelelő, és testhezálló karácsonyi ajándék lehet. Hisz a több, mint 1000 minta közül, mindenki megtalálja a hozzá illőt. A részletekért Kattints:

 

21. Azért, mert otthonunk feldíszítése hosszadalmas folyamat, és akár sokkal tovább is tarthat, mint azt elsőre gondoltuk.

 

22. Azért, mert ez az egyetlen időszak, amikor a „ronda a pulcsid” mondat akár még dicséretnek is elkönyvelhető.

 

23. Azért, mert ilyenkor még a legunalmasabb kinézetű tárgyak is sokkal hangulatosabbak, vegyük például a karácsonyi zoknikat.

 

24. Azért, mert nincs a világon jobb illat, a fenyőágak illatánál.

 

25. És végül azért, mert csak ez az időszak szól tisztán a békéről, szeretetről és családról, ezért használjuk ki minden percét!

 

Hozzászólások:

Kereses