A gyerekek akiktől mindig is rettegtél! :)

 

 

2016 Október 31-én a belváros legnagyobb Halloween bulija a Brklyn-ban! 

 

 

 

Az utóbbi idők legviccesebb videója, ami a horror film szerelmeseinek fog nagy örömet okozni. Felsorakozik minden gyerek horror film szereplő, aki az elmúlt években a frászt hozta ránk. Az ovónénin azonban ők sem fognak ki. Nemes egyszerűséggel rászól a fejét forgató "ördögűzős" kislányra, hogy ne tegye, mert el fogja magát hányni... :)

 

 

 

2016 Október 31-én a belváros legnagyobb Halloween bulija a Brklyn-ban! 

 

 

Hozzászólások:

Van még mit megnézni:

Ilyenek lennének Walking Dead sorozat szerplői Disney karakterekként

Ilyenek lennének Walking Dead sorozat szerplői Disney karakterekként     Sorban állás helyett vásárolj online, O'neill termékek akár 90% kedvezménnyel,az OutletSale.hu oldalon, Kattints   Sorban állás helyett vásárolj online, O'neill termékek akár 90% kedvezménnyel,az OutletSale.hu oldalon, Kattints

Emberek, akik kísértetiesen hasonlítanak egy rajzfilmfigurára

Ha azt mondják hasonlítasz egy hírességre, az akár bók is lehetne. De mi van ha ez a híresség egy rajzfilmfigura?   Russel a Fel-ből     Linguini, a Lecsóból!     Fogatlan, az így neveld a sárkányodat-ból     Peter Griffin, a Family Guy-ból     Adidas termékek széles választéka vár most az OutletSale.hu oldalán!     Elsa a Jégvarázsból     Nagyi ...

Így néznének ki a kopasz hírességek, hajjal

Van pár híresség akit már el sem tudnánk máshogy képzelni. De vajon milyen lenne Bruce Willis, vagy épp Vin Diesel dús hajkoronával? :)     Az ország legnagyobb árukészlettel rendelkező nyári gumi, téli gumi, acél felni és alufelni webáruháza a legjobb árakon! Akciosgumi.hu!     Soul Star férfiruházat, most akár 74% kedvezménnyel!

Lustálkodó vizsla viselkedése a reggeli ébresztő órára! Nagyon vicces videó!

 Oscar a lustálkodó vizsla fiú, aki ugyanúgy viselkedik a reggeli ébresztő óra csörgésére, mint az emberek.   Itt az új 2014-es, The Mountain kollekció! Most több mint 600 egyedi póló vár rád!Kattints!         Itt az új 2014-es, The Mountain kollekció! Most több mint 600 egyedi póló vár rád!Kattints!  

Kereses