Hogy ismerkednek ma a fiatalok? Íme a modern tündérmese

Végre készült erről is animációs film, egész pontosan Tinderelláról (Cinderella magyarul Hamupipőke), ami bemutatja korunk tipikus szerelmi történetét a maga kis fricskájával. Persze, nem minden szerelmi történet ilyen manapság, biztosak vagyunk benne, hogy ma is ismerkednek meg fiatalok a hagyományos, kitaposott úton. Ez kisfilm akkor is nagyon ott van. Csak figyeljétek Tinderella és hercege kielégült arcát, amikor egymásra találnak!

 

A Legends.hu legnépszerűbb kabátai, most kedvezményesen! Kattints:

 

Egy kis háttérinfó: a Tinder egy közösségi alkalmazás, ami a mai fiatalok között igen népszerű. Csupán pár fotó és infó alapján eldönthetik a felhasználók, hogy az adott felhasználó vonzó-e a másiknak. Ha egyezés van, akkor az alkalmazás jelzi és már jöhet is a randi.

 

 

 

A Levi's őszi - téli kínálata! Kattints:

Hozzászólások:

Van még mit megnézni:

Óriás harcsaszörnyet fogtak Gyöngyöspatán! Nézd meg TE is a képeket

20 híresség történelmi vásznon!

  Új! BERSHKA női és férfi ruházat most akár -73% kedvezménnyel!       Megérkezett a Fundango 2015-ös kollekciója! A részletekért kattints!       A Rimmel legújabb termékeit, keresd az OutletSale.hu oldalán! Kate Moss és Rita Ora ajánlásával! A részletekért kattints:

8 dolog, amit senki sem kedvel a Karácsonyban

A Karácsony, amellett, hogy imádjuk és minden évben alig várjuk, hogy végre eljöjjön, időnként frusztráló is lehet. Irigylésre méltó, ha valaki úgy csinálja végig az egész ünnepi szezont, a készülődéstől a vásárláson át a romeltakarításig, hogy egyszer sem telik be nála a pohár. Ez azonban nem túl jellemző, de vajon min borulunk ki legtöbbször? A következő 8 ...

Az Oroszlánkirály szereplői a valóságban! Nézd meg te is! :)

Kereses