Így hazudnak nekünk a karácsonyi filmek

Legtöbben imádjuk a karácsonyi filmeket, mert szórakoztatóak és segítenek még jobban átadni magunkat az ünnepi hangulatnak. Vannak azonban összeegyeztethetetlen momentumok ezekben a filmekben, amiket lehet, hogy eddig még észre sem vettünk. A következőkben kiderül, hogy melyik karácsonyi film miben hazudott nekünk.

 

Reszkessetek, betörők!

 


 

Hazugság: A Karácsonyt egyedül otthon tölteni hatalmas móka, még akkor is, ha házunkat folyamatosan betörők ostromolják.

Igazság: Nem valószínű, hogy bárki is élvezné a Karácsonyt, ha egyedül kellene eltöltenie, főleg, hogy az ünnep központjában a család áll. Az sem tűnik túl reálisnak, hogy egy kisfiú, ha egyedül hagyják a szülei, minden probléma nélkül felveszi a harcot két felnőtt férfival, akik megpróbálják kirabolni a házat.

 

Igazából szerelem

 


 

Hazugság: Ha le akarsz nyűgözni egy portugál lányt és családját, csak vallj neki szerelmet portugál nyelven és azonnal befogadnak maguk közé.

Igazság: Ha úgy mondasz ilyesmit, hogy érezhetően egyáltalán nem beszéled a nyelvet, a külföldiek valószínűleg lenézően bólintanak egyet, majd figyelmen kívül hagyják a további próbálkozásaidat, hogy megszólalj a nyelvükön.

 

A Grincs

 


 

Hazugság: A Karácsony sokkal többről szól, mint az ajándékokról és az ételekről.

Igazság: Sajnos a mai világban a Karácsony egyre inkább veszít valódi értékéből, így a többség számára már valóban csak az ajándékokról és a jó ételekről szól ez az ünnep. Persze mint mindig, itt is vannak kivételek.

 

Játékok minden mennyisében. Hamarosan itt a karácsony, most többezer féle játék közül válogathat gyermekének, kedvezményes árakon, az OutletSale.hu oldalán:

 

Polár expressz

 


 

Hazugság: Karácsony estéjén felszállhatsz az Északi-sarkra tartó expressz vonatra.

Igazság: Nem. Természetesen nem tudsz felszállni az Északi-sarkra tartó vontra, hiszen nincs is ilyen vonat.

 

Karácsonyi vakáció

 


 

Hazugság: Az, hogy elrabold a főnököd bosszúból, mert nem kaptál karácsonyi bónuszt, egy kiváló ötlet.

Igazság: Nem, egyáltalán nem jót ötlet!

 

Télapu

 


 

Hazugság: Ha felveszel egy Mikulás jelmezt, valóban Mikulássá változol.

Igazság: A gyerekek ugyan örülnének, ha az ő apukájuk lenne az igazi és hamisítatlan Télapó, ám ez természetesen csak a filmvásznon történhet meg.

 

Ötletes ajándékokra vágysz? Most több mint tízezer termék közül választhatod ki. Teljesen egyénekre szabva! A részletekért Kattints:

Hozzászólások:

Kereses