Mennyasszonyt ennyire még nem láttál nevetni az esküvőjén!

Nincs is jó esküvő vicces pillanatok nélkül. Utána meg persze évekig emlegeti a násznép, és az esküvői videók valahogy mindig újra meg újra visszatekerődnek arra a jelenetre.

 

Egy fiatal pár esküvője szintén nevetésbe torkollott, a pap beszéde alatt. Kezdetben, csak a menyasszony, majd már az egész násznép fuldokolt a nevetéstől.

 

A legújabb U.S. Polo Assn cipők, csizmák, bakancsok. Most kedvezményesen! Kattints:

 

A spoonerizmus 1921 óta egy ismert dolog, melyet William Archibald Spooner atyáról nevezek el, és két szó kezdőbetűinek felcserélését jelenti. Akkoriban olyan nagy szenzáció volt egy bizonyos nyelvbotlás, hogy még a New York Times-ban is beszámolt róla. Spooner atya “az Úr a te őriző pásztorod” helyett azt a mondta, hogy az “Úr a te lökdösődő leopárdod” mindez persze nagyon szószerint fordítva.

 

 

 

 

Esőmenő Conversek! Most kedvezményesen! Kattints!

Hozzászólások:

Van még mit megnézni:

Nézd meg Te is ,hogy az amerikai celebek milyen állatokra hasonlítanak! :)

Elképesztő meglepetés tánc a vőlegénytől és a barátaitól!Megbolondult a násznép is!

 Elképesztő meglepetés tánc a vőlegénytől és a barátaitól!Megbolondult a násznép is!   A FashionSale.hu oldalon már kaphatóak a Dorko cipői, nézz körbe nálunk Te is: Kattints       O'NEILL termékek széles választékban az OutletSale.hu webáruházban, most akár 30% kedvezménnyel! Kattints  

Bukta!!! :D

Kedvenc sorozataink legjobb karácsonyi epizódjai

A Flintstone család – Flintstone Család Karácsonya A karácsonyi “alapkellékek”: Télapó, rénszarvas, csládi együttlétek. Nos, mindezt megtaláljuk ebben a részben, igaz kissé másképp. Fred lesz Télapó, a dinók a szarvasok, ráadásul Fred majdnem lekési a saját karácsonyát.   Így Jártam Anyátokkal – Hogyan lopta el Lily a karácsonyt A klasszikus “Hogyan ...

Kereses