Adatvédelmi nyilatkozat

Csak 18 éven felülieknek

Az oldal erotikus tartalmú kép-, hang- és szöveges állományokat tartalmazhat, melyek megtekintését 18 éves korhatár alatt nem lehet!

Felhasználási feltételek

A weboldal, és annak részeit képező képek, videók, szövegek szerzői jogvédelem alatt állnak, előzetes engedély nélkül a weboldal bármely részének felhasználása tilos! A törvény teljes szigorával lesújtunk!

Jogi nyilatkozat, felelősség kizárás

Az oldalon található kép- és videóanyagot vagy egyének küldték be, akik rendelkeznek a használati joggal, vagy pedig különböző publikus oldalakról szedték. A felhasználok által feltöltött anyagokért felelőséget nem vállalunk, amennyiben, szeretnéd hogy a képed, videód ne legyenek kint az oldalon, kérjük, minél előbb lépj kapcsolatba velünk.

Panasz, kérések, kérdések

Amennyiben kapcsolatba szeretnél lépni velünk, kérjük irj az [email protected] -ra!

Az e-mailed elküldésével hozzájárulsz ahhoz, hogy megjeleníthetjük az oldalon, ha az olyan hangnemet üt meg ami már cikis kategória.

Tartalom

Az oldalon megjelenő anyagok nem minden esetben fedik a valóságot, ezért ezt nem kell komolyan venni.

Kommentálás

Amennyiben kommentálsz a weboldalon azt is teljesen saját felelősségedre teszed, az oldal tulajdonosa semmilyen felelősséget nem vállal a kommentekért!

Van még mit megnézni:

20 híresség történelmi vásznon!

  Új! BERSHKA női és férfi ruházat most akár -73% kedvezménnyel!       Megérkezett a Fundango 2015-ös kollekciója! A részletekért kattints!       A Rimmel legújabb termékeit, keresd az OutletSale.hu oldalán! Kate Moss és Rita Ora ajánlásával! A részletekért kattints:

Ezért érdemes online vásárolni karácsonykor

Ezért érdemes online vásárolni karácsonykor   Kellemes, karácsonyi zene, gyönyörű angyalkás, csillagos, karácsonyfás díszítés – és hatalmas tömeg, lökdösődés, rohanás. Ismerős a helyzet? Igen, ez bizony a karácsonyi bevásárlás, ami minden évben így zajlik, ha nem készülünk föl időben, és az utolsó napokra marad az ajándékok, valamint az ünnepi menü hozzávalóinak ...

Kereses