31 titok és érdekesség amit még biztosan nem hallottál a PLAYBOY márkáról!

Cikkükben olyan érdekességeket gyűjtöttünk össze Nektek a nyuszis márkáról, a magazinról és annak tulajdonosáról, melyet eddig biztosan nem hallottál még. 

 

 

1. Hugh Hefner IQ-ja 152!

 2. Hugh Hefner 22 évesen vesztette el a szüzességét...

 
 

3. … viszont azóta több mint 2000 lánnyal volt együtt :)

 

 

 

 

Ünnepeld az Új Évet Budapest legnagyobb Club Szilveszterén! PLAYBOY Play It Wild New Year's Eve Party 

 

 

 

4. Mondjuk könnyű annak, aki a volt republikánus elnök George W. Bush 9.unokatestvére, valamint a Bush által a 2004-es választásokon legyőzött demokrata elnökjelölt John Kerry-t is kuzinjának mondhatja.

 5. A nyúlfajták közül alábbi szerencsés nyuszi-változat Hefnerről kapta állatrendszertani nevét: Sylvilagus Palustris Hefneri

 6. Hef-nek 115 db, védjegyévé vált selyem pizsama lóg a szekrényében…

 7. 2010-ben Hugh Hefner nagylelkűségéből - azaz inkább 900.000 dollárjából - újították fel a híres Hollywood feliratot.

 8. A barátnői ugyanakkor szigorúan heti 1000 dolláros zsebpénzen tengődnek :)

 9. A nehéz sorsú lányokra este 9-től kijárási tilalom érvényes, mely alól csak a közszereplések képeznek kivételt.

 

 

10. 1992-ben Hef 75.000 dollárért sírhelyet vásárolt magának. Na ki melett szenderül majd végtelen álomra Hugh?… A csodálatos Marilyn Monroe mellé helyezik majd örök nyugalomra. (mára több mint 125.000 dollár az értéke a sírhelynek)

 11. A Playboy Villa eredetileg Chicagoban volt található. A ház bejárati ajtajánál egy réz lemezhirdette a legfőbb játékszabályt a vendégekkel: “If You don’t Swing. Don’t Ring.”

 12. A Playboy Villa az egyetlen olyan magán ingatlan LA-ban, mely rendelkezik a hatóságoktól tüzijáték engedéllyel, valamint az egyetlen magán birtok az USA-ban mely saját állatkertet üzemeltethet.

 

 

 

A város legvadabb szilveszteri bulija PLAYBOY - Play It Wild™ New Year's Eve Party bővebb infók, kedvezményes jegy elővétel: http://www.newyearsevehungary.com/hu/

 13. A Villa legrejtélyesebb pontja az Elvis lakosztály, ahol a legendák szerint egyik éjjel A Király 8 playboy lánnyal forgolódta át az éjszakát.

 14. John Lennon másként tette le névjegyét a villában. Egy erősebbre sikerült bulin cigarettáját Hef kedvenc, felbecsülhetetlen értékű Matisse festményén oltott el. Hef majdnem szétrúgta a zseniális gombafej seggét, de a barátaik elsímították közöttük a balhét. A festmény Lennon csikklenyomatával a mai napig a villa falán található.

 15. A híres Playboy Villa medencés barlangjáról rengeteg városi legenda kering, de az biztos, hogy a helyi hatóságok már H1N1 és Legionella nyomaira is bukkant a barlangban.

 16. Hefner nem tulajdonosa a Villának - évi 100 dollárért bérli a Playboy Enterprise-tól.

 17. A Villában 12 teljes munkaidős Chef áll Hef szolgálatában, minden lakó és vendég a szó legszorosabb értelmében bármilyen ételt kérhet, amit azonnal frissen készítenek el neki a szuper-szakácsok. Ez a mutatvány csekély 1.2M dollárjába kerül Hef-nek évente.

 18. Ennek ellenére Hef minden áldott nap Lipton Csirkés Tésztás “bögrelevest” eszik.

 19. Kimberly Conrad, Hef ex-felesége 2009-ig a Playboy Villa szomszédságában, annak kicsinyített másában élt 2 közös gyermekükkel.

 

 

Idén a budapesti szórakozóhelyek két új gyöngyszeme, a Grand & Mirror Club ad otthont az immáron 7. éve megrendezésre kerülő.: PLAYBOY - Play It Wild™ - SZILVESZTERNEK Légy részese a legvadabb bulinak! bővebb infók, kedvezményes jegy elővétel: http://www.newyearsevehungary.com/hu/

 

 20. A Playboy Magazin volt az első férfi magazin ami megjelent Braille írással.

 21. A Playboy nyuszis logója a világ legismertebb márkái közé tartozik… ugyanakkor a legtöbb országban betiltott márka címével is büszkélkedhet.

 22. A Playboy 1960-ban nyitotta meg Amerikában első Night Club hálózatát ahol az azóta híressé vált nyuszi jelmezek minden lányra egyedileg készültek.

 23. Pamela Anderson 13 alkalommal szerepelt a címlapon

 24. A férfiak közül Bruno Mars, Seth Rogen, a Kiss együttes frontembere, Donald Trump, Steve Martin, Burt Reynolds szerepelt a Playboy címoldalán.

 

 

BULIZZ TE IS A BELVÁROS LEGNAGYOBB SZILVESZTERI BULIJÁBAN! PLAYBOY - Play It Wild™ - SZILVESZTERNEK Légy részese a legvadabb bulinak! bővebb infók, kedvezményes jegy elővétel: http://www.newyearsevehungary.com/hu/

 

 

 

 

25. Mr. Hefner-t tisztelet övezi az emberjogi aktivisták körében is. Az ünnepelt Playboy alkalmazta elsőként újságíróként Alex Haley-t, Kunta Kinte történetét papírra vető afroamerikai írót, aki a Playboy hasábjait zseniális írásokkal töltötte meg olyan beszélgető partnerekkel mint Marthin Luther King Jr., Muhammad Ali, Malcolm X, vagy a zseniális jazz zenész Miles Davis. Leghíresebb interjúját az Amerikai Náci Párt vezetőjével készítette.

 26. Hef a Playboy Club-okban is elsőként szerződtetett olyan legendás afroamerikai fellépőket, mint Sammy Davis Jr.

 

 27. Hef 2 Guiness rekordot is felállított - ő a valaha volt leghosszabb ideig egy kiadványnál dolgozó főszerkesztő, hiszen több mint 60 éven keresztül szerkesztette a nyuszis magazint. Valamint ő rendelkezik a legnagyobb Vendégkönyv gyűjteménnyel (csodálkozunk?), mely most jár 2643 betelt példánynál.

 28. Christie Hefner, Hugh legidősebb lánya 30 évesen lett a vezérigazgatója a Playboy Enterprise-nak. És igen.. a világ legférfiasabb márkáját egy kiváló vezetőnek bizonyult Nő irányította 31 éven keresztül, egészen 2009-es leköszönéséig.

 

 

PLAYBOY - Play It Wild™ New Year's Eve Party

 

 

 

29. A magazin történetének legsikeresebb száma az 1972. novemberi kiadás volt: 7.161.561 példányos eladással. A rekorder magazin közepén Lena Söderberg szerepel a poszteren. Azóta eltelt több mint 40 év, de a fotóművészet a mai napig ezt a képet tartja az erotikus tartalmak legmeghatározóbb fotójának.

 

 

30. Az internet és a netes pornó azonban nem kímélte a céget, 2000 és 2009 között a Playboy Enterprise cégértéke 1 !milliárd! dollárról, 84 !millió! dollárra zuhant.

 31. December 31-én a PLAYBOY - Play It Wild™ New Year's Eve Party Budapesten a GRAND CLUB-ban ünnepli az Új Évet. Az est háziasszonya, Kustánczi Lia és Nia Even exclusive Playmate Set-jére táncolhatjuk át magunkat 2015-be. Pirner Alma pedig egy különleges Show tánc produkcióval készül! Info/Jegyek/Asztalfoglalás: www.newyearsevehungary.com

 

 

 

 

Play It Wild™ New Year's Eve Party Budapest

 

Időpont: 2015  December 31. (Csütörtök) 20.00 ➵

 

Helyszín: Grand és Mirror Club - 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

 

Akciós jegyvásárlás, bővebb infók: http://www.newyearsevehungary.com/hu/

 

 

 

Hozzászólások:

Van még mit megnézni:

Aki a virágot szereti... :)

Hogy mondjuk meg a gyerekünknek, hogy valójában nincs Mikulás, Jézuska és húsvéti nyúl?

„A Mikulás valójában nem létezik! Az csak apu a piros fürdőköntösömben.” -  Vajon megfelelő módja ez annak, hogy közöljük gyermekünkkel az igazságot a Mikulással kapcsolatban? Természetesen nem, de akkor hogyan tegyük? Tényleg akkora sokként éri a gyerekeket, mikor kiderül az igazság? Egyáltalán elmondjuk vagy várjunk inkább, amíg magától kiderül?   A karácsonyi ...

Hová tűntek a Férfiak?

  Hová tűntek a Férfiak? Mi az oka,hogy a Nők legtöbbje kénytelen bevallani magának: alig akad valamirevaló férfi...   1,A férfiak legnagyobb részébe nincs genetikailag kódolva a CSÚCSRAJÁRATÁS szükségessége,azaz,hogy a fizikumukból és az agyukból megpróbálják a maximumot kihozni..Egy férfinél elképzelhetetlen erős szexuális kisugárzás, ha testét és szellemét ...

Ötletes busz festés! :)

Kereses