4 éves kislány csapat egy óriás Volvo kamionnal!

A Volvo kamionoknak az elmúlt években azért elég ütősre sikeredett reklámjaik voltak.

 

Elsőre biztos, hogy mindenkinek Jean-Claude Van Damme jut eszébe, na meg a méltán híressé vált spárga két Volvo kamion között, de ne feledkezzünk meg róla, hogy a Volvo Trucks elnöke egy levegőben lógó kamion tetejéről mesélt a legújabb fejlesztésekről, vagy hogy egy hörcsög izmozott egy teherautóval egy kőbányában. Ezek mind-mind egy óriási kampány égisze alatt keltek életre, mely a "Volvo Live Test" nevet viseli.

 

Helly Hansen termékek, most akár 50% kedvezménnyel! Nézz be hozzánk te is! 

 

Ennek a tesztsorozatnak érkeztünk el a legújabb részéhez. Ezúttal egy 4 éves kislány irányít egy monstrumot, persze csak távvezérlő segítségével. Az eredmény pedig elképesztő! Nézzétek csak! :)

 

 

Hozzászólások:

Van még mit megnézni:

Iker fürdő! Szemlátomást, nagyon nyugodtak és átszellemültek tőle... :)

Gengsztermárka Los Angeles-ből!

Újabb érdekes őrület tombol Amerikában. Mégpedig a Mafioso Clothing. A ruhák jellegzetessége, hogy a los angeles-i bandamotívumok, tetoválások, és a klasszikus gengszter világ elemei keverednek mintázatukban. A cuccok elég egyedinek tűnnek. Ti elfogadnátok egy-egy darabot, vagy túlzásnak tartjátok? :)    

Elképesztő! Az indiai állatkerti horror! (18+)

Elképesztő eset történt az indiai Delhi állatkertben! Egy fehér tigris kifutójára esett véletlenül egy 20 éves diák. A fiatal fiú 15 percig küzdött az életéért, míg végül a tigris egy hirtelen mozdulattal megölte őt. Az estet egy látogató lekamerázta a telefonjával. A videót a MountainPolo.hu/blog weboldalon Te is megnézheted, Kattints     Nézd meg te is a videót ...

Egy fekete rózsa! Láttatok már valaha ilyen szépet? :)

Kereses